joi, 13 decembrie 2012

Unt de Shea Pur 100% (suplimente.ro)

Daca aveti pielea uscata, daca este sensibila la frig, daca sunteti insarcinate, daca urmati o dieta de slabire pielea voastra are nevoie de ingrijire speciala. In perioada sarcinii eu am gasit un sprijin de nadejde in untul de Shea, el m-a ajutat sa-mi mentin supletea pielii si sa nu dezvolt vergeturi. Va recomand cu tot dragul unutul de Shea de la Now Nutrition pus la dispozitia noastra prin amabilitatea suplimente.ro.

Pret de pornire 45 de lei (acest produs se afla intr-o perioada de promotie, pretul de lista fiind de 75 lei)

Unt de Shea Pur 100% (Karite), 207ml

  • 100% natura, pur
  • Repară si hidratează
  • Calmeaza iritatia de scutec
  • Ajuta in vindecarea ragadelor
  • Fara hexan

 

 

Cui se adreseaza Untul de Shea Pur 100% (Karite), 207ml

Piele uscată, crăpată sau descuamată care necesită reparare intensă in special pe zonele mai aspre cum ar fi coate, genunchi si picioare.

Solutia - Unt de Shea Pur 100% (Karite), 207ml

100% Unt de Shea Pur (Karite), 207ml are o textură bogată si hranitoare care penetrează profund pentru a intretine si hidrata orice tip de piele. Ca derivat natural din copacii karite care cresc in Africa centrală si de vest, untul de shea este un emolient excelent perfect pentru utilizare zilnică. De asemenea poate fi folosit ca hidratant pentru pielea capului.
Utilizare recomandată: aplicati delicat, după dorintă, cu atentie sporită la zonele uscate sau crăpate. Reaplicati la nevoie.

Acest produs este garantat ca fiind 100% natural, fără hexan.
 
 
Va multumesc!

2 comentarii: