joi, 13 decembrie 2012

Sapun de Alep (1) (Bianca Iordan)

Sapun din ulei de masline si ulei de laur, foarte parfumat si un excelent produs cosmetic pentru tenul sensibil. Acest sapun este prezentat intr-o cutie din lemn decorata. Poate fi un bun cadou pentru Craciun.

Gramajul sapunului ~ 125 gr.

Pret de pornire 25 de lei.


Sapunul de Alep este un produs autentic, in totalitate natural care nu contine soda chimica, coloranti, conservanti, parfumuri sau agenti spumanti de sinteza. Procesul de fabricatie este cel traditional, vechi de secole si presupune incalzirea ingredientelor intr-un cazan imens de cupru timp de 15 zile. Uscarea se face in beciuri aerisite natural in absenta luminii si dureaza minim 9 luni pt sapunul de 100 g si minim 3 ani pentru sapunul de 200g.

Uleiul de masline hraneste si catifeleaza pielea, in timp ce uleiul de boabe de dafin restabileste filmul hidrolipidic care protejeaza pielea si deasemenea are un puternic efect antiseptic si dezinfectant.
Sapunul de Alep este recomandat in tratarea acneei, a eczemelor, a psoriazisului, pentru pielea uscata, pentru crustele de lapte. Mai poate fi folosit ca sampon (o data sau de doua ori pe saptamana), ca masca faciala (lasati un minut apoi clatiti) sau chiar ca spuma de barbierit. De asemenea, are un puternic efect antimolii asa ca poate fi depozitat in dulapurile cu haine.

Va multumim!

Un comentariu: