joi, 13 decembrie 2012

Ulei de Argan Bio (organik.ro)

Ulei de Argan Bio - un minunat panaceu, uleiul extras din fructele arborelui de Argan este bogat in acizi grasi Omega 3 si Omega 6, precum si vitamina E si antioxidanti. Puternicul Ulei de argan este un remediu eficient impotriva procesului de imbatranire, cu aplicatii in multe tratamente cosmetice: se utilizeaza pe piele, par, unghii.

Pret de pornire 29 de lei.

PREZENTARE: Flacon farmaceutic cu dop sigilat 30 ml 

Aplicat pe piele, uleiul de Argan :

-Protejeaza pielea de agresiunile externe;
-Hraneste si regenereaza pielea in adancime, pentru o mai buna elasticitate;
-Un tratament antirid exceptional de eficient: combate imbatranirea, lasand tenul luminos si bine hidratat, datorita proprietatilor sale anti-rid;
-Se absoarbe rapid si nu lasa urme grase pe piele!
Ulei de argan este de asemenea recomandat pentru revitalizarea tenului obosit si pentru tratarea iritatiilor. Poate fi folosit in tratamentul acneei, tratamente cosmetice pentru cicatrici de arsuri si prevenirea vergeturilor in timpul sarcinii.


Aplicat pe par, uleiul de argan ofera ingrijire totala : hraneste, protejeaza, revitalizeaza parul deteriorat, lipsit de stralucire, care se rupe usor. Ofera stralucire si imbunatateste elasticitatea. Rezultatele sunt vizibile in cazul folosirii regulate!
Aplicat pe unghii, intareste unghiile moi, casante. Este ideal pentru ingrijirea mainilor!

Va multumim!

4 comentarii:

  1. am gasit si o varianta mai ieftina, cine este interesat eu mi-am comandat de aici: Posedă proprietăţi remarcabile, multiutil pentru piele, păr si unghii, ideal pentru gravide. Efect antirid, ajută la cicatrizarea corectă a leziunilor tegumentare, previne uscarea şi îmbătrânirea fiziologică a pielii.
    Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de argan, un copac nativ în Maroc, care trăieşte până la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit uleiul pentru îngrijirea pielii dar şi în dieta lor cotidiană.
    Preluarea uleiului de argan în cosmetică este relativ recentă, deşi localnicii cunoșteau de demult efectele pozitive ale uleiului asupra pielii, folosindu-l pentru tratarea rănilor şi a bolilor dermatologice.
    În prezent este unul dintre cele mai scumpe uleiuri vegetale din cauză că arborele de argan creşte pe zone restrânse, având nevoie de condiţii climaterice specific...
    http://ameplant.ro/produs.php?id=1260&denumire=Ulei_de_Argan_BIO_50ml. o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca uleiul de argan este din ce in ce mai solicitat si apreciat ca produl de calitate si efectele sunt pe masura.

    RăspundețiȘtergere