marți, 18 decembrie 2012

Hippie pits (deodorant handmade, 100% natural) - (Herbine)

Draguta de Amy Morteci ne trimite cateva dintre creatiile ei cosmetice hand made, ii multumim pentru darnicie, iar eu zic sa profitati de oferta.


Deodorant 100% natural, handmade, ~ 60 gr. 

Pret de pornire 30 de lei. (avem 3)

De ce Hippie Pits (axile hippie)? Ei bine pentru ca mirosul lui este dat in special de uleiul esential de patchouli, parfumul preferat al hipiotilor. Patchouli are puternice proprietati deodorante, si se spune ca cei din generatia hippie, il preferau pentru a ascunde mirosul de fum si murdarie.
Ingrediente: unt de shea organic, ulei de cocos organic, unt de cacao, ceara de albine, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, vitamina E, uleiuri esentiale: patchouli, portocale, tea tree.
Hippie pits este potrivit ambelor sexe.
Produsul nu este un antiperspirant deci nu opreste procesul de transpiratie, doar elimina eventualele mirosuri neplacute.

Mod de utilizare:
Pentru a aplica produsul fara niciun fel de problema, desfaceti tubul, atingeti axila cu deodorantul si mentineti cateva secunde pentru ca uleiurile sa inceapa sa se topeasca. Astfel deodorantul va aluneca usor pe axila pana la aplicarea cantitatii dorite. Folositi cantitati mici de produs si masati usor pana la patrunderea uleiurilor in piele.

3 comentarii: