marți, 18 decembrie 2012

Indie (deodorant handmade, 100% natural) - (Herbine)

Draguta de Amy Morteci ne trimite cateva dintre creatiile ei cosmetice hand made, ii multumim pentru darnicie, iar eu zic sa profitati de oferta.


Deodorant 100% natural, handmade, ~ 60 gr. 

Pret de pornire 30 de lei. (avem 2)




Ingrediente: unt de shea organic, ulei de cocos organic, unt de cacao, ceara de albine, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, vitamina E, ulei esential de lavanda, ulei esential de geranium, ulei esential de patchouli.
Indie este potrivit inclusiv doamnelor insarcinate cu conditia ca sarcina sa fie una fara probleme.
Nu uitati de testul de alergie, mai ales pe perioada sarcinii. 
Produsul nu este un antiperspirant deci nu opreste procesul de transpiratie, doar elimina eventualele mirosuri neplacute.Mod de utilizare:
Pentru a aplica produsul fara niciun fel de problema, desfaceti tubul, atingeti axila cu deodorantul si mentineti cateva secunde pentru ca uleiurile sa inceapa sa se topeasca. Astfel deodorantul va aluneca usor pe axila pana la aplicarea cantitatii dorite. Folositi cantitati mici de produs si masati usor pana la patrunderea uleiurilor in piele.

Va multumim!

4 comentarii:

  1. si eu vreau unul, daca mai aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cele 2 Indie de mai sus s-a licitat cu pretul de 30 lei fiecare, poti licita mai sus sau iti pot ceda celalalt deodorant pentru care licitasem eu- Hippie Pits
      http://licitam-minunatii.blogspot.ro/2012/12/hippie-pits-deodorant-hand-made-100.html?showComment=1355844780193

      Daca il doresti posteaza pentru el si lasa-ne un nume. Multumesc.

      Ștergere