joi, 13 decembrie 2012

Consultanta personalizata nutritie (Cristian Margarit)

Cristian Margarit este deja un nume in promovarea unui stil de viata sanatos, a nutritiei si fitness-ului. A fost atat de amabil incat sa ne puna la dispozitie o intalnire in cadrul careia o sa primiti toate coordonatele pentru a trece intr-o noua etapa a vietii voastre: una mai sanatoasa si mai frumoasa. Mult succes!

Pret de pornire 250 lei.

Cine este Cristian Margarit? (despre el insusi)


"Cred ca ne definim prin ceea ce facem pentru oamenii din jurul nostru.
Am creat o comunitate de oameni pasionati de fitness si viata sanatoasa incepand cu anul 2001. Aceasta comunitate are forma forumului http://forum.getfit.ro si numara peste 10.000 de membri. Pun in legatura oameni cu aceeasi pasiune si sa impartasesc in acelasi timp din experienta si cunostintele mele.
O parte dintre articolele mele sunt publicate pe www.getfit.ro iar o alta parte sunt pe acest blog. Din noiembrie 2011 am o emisiune saptamanala la Radio Activ FM: “GetFIT cu Cristian Margarit-Discutii sanatoase despre sport si nutritie” pe care o realizez impreuna cu Alexandru Manucu (Dj Smiley). Deci miercurea, de la 20.0o dati pe 92.7 FM sau intrati pe www.activefem.ro

Incepand cu 2010 sunt implicat in organizarea de evenimente sportive de masa, cel mai important fiind Miscarea Face Bine by Dolce Sport, cu doua editii deja la activ.
In 2012 am inceput un turneu de seminarii si workshop-uri prin orasele tarii, “Maraton spre sanatate“, in colaborare cu Kangoo Jumps Romania.
Sunt recuperat dupa o protruzie de 13mm la L5-S1 (hernie de disc), rezolvata fara operatie sau alte interventii invazive. Dovada ca bolile degenerative nu doar ca pot fi oprite ci pot fi chiar vindecate (degenerarea este reversibila intr-o anumita masura).
Din 2003 am o mica afacere in domeniul suplimentelor nutritive… www.suplimente.ro. Import exclusiv in Romania din 2009 suplimentele Now Foods din SUA. “Afacerea” cu suplimente a aparut ca o consecinta a faptului ca era nevoie pe piata noastra de o abordare noua, flexibila, de calitate la un pret corect. Foloseam produsele inainte de a le comercializa.
Mi-au fost publicate zeci de articole in presa scrisa si pe Internet: Good Food, B Fresh, Men’s Health, Revista Zau, Hardbody, Pro Muscle, Muscle Fit, Clubbing Mag, LNE, Estetica. Am participat la zeci de emisiuni TV la posturi cum ar fi Pro Tv, Antena 1, B1 TV, Zece TV, Acasa TV, Antena 2, TVR2, Euforia, Kanal D, OTV, Senso TV, Realitatea TV, Romania TV, GiGa TV. Imi place sa cred ca intr-o zi voi avea propria emisiune de sanatate si, in alta zi, propria televiziune de sanatate (oare va exista asa ceva vreodata in Romania?). Din pacate azi producatorii prefera impostura si furtul intelectual, asa ca aceste proiecte probabil se vor lasa asteptate inca o perioada.
Am creat instructori si concepte moderne in fitnessul de la noi in perioada cand am fondat si dezvoltat Get Fit Gym (2005) dar si dupa ce am pierdut sala. Am experimentat o gama foarte larga de substante si suplimente nutritive, diete, programe de antrenament. Am lucrat personal cu sute de oameni de cele mai diferite tipuri......."

mai departe puteti citi aci.


Mare rugaminte, mare! Va rog licitati doar daca va doriti cu adevarat sa slabiti, sa aratati mai bine, sa fiti mai sanatosi, sa reusiti sa faceti toate acele lucruri pe care acum nu le puteti face pentru ca  sunteti prizonieri intr-un corp care nu va ajuta sa alergati cu cei mici in parc, sa mergeti pe munte, sa urcati 5 etaje pe scari, etc. Lucruri din astea firesti pe care un om supraponderal nu le poate face. Vorbeste experienta, si eu am fost acolo.

Cu mare drag va urez sa reusiti!

5 comentarii:

  1. Io, io, io! Cadou pt sotu'! Multumeeesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa zic cabsunt Codrina si ofer 300 ron:)! Sper sa nu para ca licitez cu mine insami!:)

      Ștergere
    2. Pai daca esti insarcinata cu gemeni, probabil ca ai putea sa-i lasi sa liciteze intre ei :). Multumim mult pentru oferta.

      Ștergere
    3. Ah, acum imi explic dubla mea personalitate!!:) eu multumesc pentru ce faci! O familie frumoasa de la care ai ce invata si de unde te inspira!

      Ștergere
  2. 500 ron ,cadou pentu o prietena:)

    RăspundețiȘtergere